Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Ет және балық өнімдерінің технологиясы
-
Азық-түлік өнімдері үшін шикізат, олардың физика-химиялық және биохимиялық қасиеттері, биотехнологияны қоса алғанда түрлі өңдеу әдістерінің мінез-құлқы, сондай-ақ түрлі топтардың балық өнімдерін өндіру, ет және балық өнімдерінс балық су объектілерін зерттеу. Балық шикізатын және балық өнімдерін сақтау. Балықты қайта өңдеу және балықты консервісі. Балық өнімдерін сараптау.
-
Образовательная программа 6B07207 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 6
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2