Азық-түлік өнімдерін сақтау тасымалдау әдістері

  • Пәннің мақсаты азық-түлік өнімдерін тасымалдау әдістері, тұтыну тауарларын сақтау және тасымалдау технологиялары, олардың білімі әртүрлі сауда ұйымдарының тауартанушылары мен мамандарының практикалық қызметінде қажет. Онда тауарларды сақтау мерзімдері бойынша жіктеу ерекшеліктері, тауарлардың сапасы мен санын сақтауды қамтамасыз ететін факторлар, тұтыну тауарларын сақтау және тасымалдау шарттары, тәсілдері келтіріледі.
  • Образовательная программа 6B07207 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top