Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Консервіленген тағам технологиясы
-
Өсімдік шикізатынан консервіленген өнімдердің технологиясы: көкөніс консервілері, көкөніс шырындары, көкөніс түскі ас консервілері, жеміс консервілері, балалар және диеталық жеміс-көкөніс консервілері, консервіленген жартылай фабрикаттарын үйрену. Жануарлардан алынатын шикізаттан консервіленген өнімдердің технологиясын; ет, балық, сүт консервілері мен ет, балық, сүт консервілерін өндірудегі биологиялық белсенді қоспаларын; емдеу-профилактикалық бағыттағы консервілерді дайындау.
-
Образовательная программа 6B07207 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1