Консервіленген тағам технологиясы

  • Өсімдік шикізатынан консервіленген өнімдердің технологиясы: көкөніс консервілері, көкөніс шырындары, көкөніс түскі ас консервілері, жеміс консервілері, балалар және диеталық жеміс-көкөніс консервілері, консервіленген жартылай фабрикаттарын үйрену. Жануарлардан алынатын шикізаттан консервіленген өнімдердің технологиясын; ет, балық, сүт консервілері мен ет, балық, сүт консервілерін өндірудегі биологиялық белсенді қоспаларын; емдеу-профилактикалық бағыттағы консервілерді дайындау.
  • Образовательная программа 6B07207 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top