Шикізат және азық-түлік өнімдерінін бақылау және сапасын бағалау

  • Барлық тағам өнімдері бірлік биоматериалдардан тұрады, уақыт өте келе бұл өнімдер бұзыла бастайды. Дайын өнім сапасының төмендеуінен қашу мүмкін емес, бірақ дайын өнім мен шикі өнімнің процессін баяулатуға болады,ол үшін дұрыс рецептура және оның сақталуы тиіс болуы керек. Берілген пән жоғарыда туындаған мәселелерді қарастырады. Өңдеуге арналған шикізаттың жарамдылығы: техникалық сараптама, дайын өнімнің сараптамасы, нормативтік-техникалық құжат.
  • Образовательная программа 6B07207 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top