Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарының технологиясы, ұйымдастырылуы және жобалануы
-
Осы пәннің шеңберінде мыналар зерделенеді: Қоғамдық тамақтандыру қызметі адамның ең маңызды қажеттіліктерін қанағаттандыру формасы ретінде; қоғамдық тамақтандыру қызметін ұйымдастырудағы инновациялық технологиялар; тамақтандыру кәсіпорнының ресурстық базасы; ЭПП технологиялық дизайны
-
Образовательная программа 7M11104 Мейрамхана және қонақ үй бизнесі HN
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 2