Мейрамхана бизнесін басқару және аспаздық өндірісті ұйымдастыру

  • Осы пәннің шеңберінде мыналар зерттеледі: мейрамхана бизнесі кәсіпорындарын басқару және ұйымдастыру негіздері; мейрамхана бизнесі кәсіпорындары үшін тауарларды жеткізуді ұйымдастыру; мейрамхана кәсіпорындарында өндірісті ұйымдастыру; қолдау қызметтерін ұйымдастыру; мейрамхана кәсіпорындарында қызметтерді ұйымдастыру, аспаздық өндірістің негіздері, аспаздық өндірісті басқару және ұйымдастыру, оларға қойылатын талаптар.
  • Образовательная программа 7M11104 Мейрамхана және қонақ үй бизнесі HN
  • Несиелер 3
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top