Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Аспаздық менеджмент
-
Осы пән аясында келесілер зерттеледі: менеджмент, аспаздық өндірісті ұйымдастыру, аспаздық, кондитерлік және нан-тоқаш дағдылары, мәзірді әзірлеу ерекшеліктері мен дайындығы, тағамдарды безендіру, кесу және безендіру, қызмет түрлері; мекеменің имиджін жақсарту, ұжымдық рухты және қызметкерлердің мотивациясын арттыру, стратегиялық даму жоспарларын құру принциптері; диетика, дұрыс тамақтану негіздерін оқып үйрену. Тапсырмаларды тарату және аспаздың жұмыс орнында брифинг. Тапсырмаларға сәйкес жұмыс орындарын, құрал-жабдықтарды, тауарлы-материалдық құндылықтарды, ыдыстарды дайындауды ұйымдастыру. Әр түрлі санаттағы тұтынушылардың қажеттіліктерін, қызмет түрлері мен формаларын ескере отырып, жартылай фабрикаттарға арналған рецептураларды әзірлеу, бейімдеу.
-
Образовательная программа 7M11104 Мейрамхана және қонақ үй бизнесі HN
-
Несиелер 3
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 1