Аспаздық менеджмент

  • Осы пән аясында келесілер зерттеледі: менеджмент, аспаздық өндірісті ұйымдастыру, аспаздық, кондитерлік және нан-тоқаш дағдылары, мәзірді әзірлеу ерекшеліктері мен дайындығы, тағамдарды безендіру, кесу және безендіру, қызмет түрлері; мекеменің имиджін жақсарту, ұжымдық рухты және қызметкерлердің мотивациясын арттыру, стратегиялық даму жоспарларын құру принциптері; диетика, дұрыс тамақтану негіздерін оқып үйрену. Тапсырмаларды тарату және аспаздың жұмыс орнында брифинг. Тапсырмаларға сәйкес жұмыс орындарын, құрал-жабдықтарды, тауарлы-материалдық құндылықтарды, ыдыстарды дайындауды ұйымдастыру. Әр түрлі санаттағы тұтынушылардың қажеттіліктерін, қызмет түрлері мен формаларын ескере отырып, жартылай фабрикаттарға арналған рецептураларды әзірлеу, бейімдеу.
  • Образовательная программа 7M11104 Мейрамхана және қонақ үй бизнесі HN
  • Несиелер 3
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top