Тағам технологиялары теориясы

  • Мақсаты: докторанттарда жаңа тамақ өнімдерін өндірудегі технологиялық процестер туралы терең кәсіби білімді қалыптастыру. Тамақтану технологиясын дамыту мәселелері. Жетекші механикалық және гидромеханикалық процестердің теориясы. Жылу және масса алмасу процестерінің теориясы. Жетекші биотехнологиялық процестердің теориясы. Тамақ өнімдерінің инновациялық жоғары технологиялық технологиялары. Тамақ өнімдеріндегі жетекші биотехнологиялық процестердің теориясы, сапасы. Тұздау, ыстау, кептіру, өндіру кезіндегі жетілу процестері, сапаға әсері, сақтау сыйымдылығы. Жаңа тамақ өнімдерін өндірудегі инновациялық технологиялық процестер.
  • Образовательная программа 8D07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Семестр 1
Top