Микробиологиялық өндіріс негіздері

  • Пәннің мақсаты ірі өнеркәсіптік микробиологиялық өндірістердің (тағамдық және азықтық ақуыздар, тыңайтқыштар, ферменттер, вакциналар, қышқылдар және т.б.) негізін құрайтын микробиологиялық процестерді және оның келешекті дамуын зерттеу. Тәжірибелік маңызы бар микроорганизмдердің қасиеттеріне, оларды алу, іріктеу, өсіру және сақтау тәсілдерін, олардың биохимиялық белсенділігін бақылау тәсілдеріне анықтама беру.
  • Образовательная программа 6B05102 Биотехнология
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top