Наубайхана өндірісінің биотехнологиялық негіздері

  • «Наубайхана өндірісінің биотехнологиялық негіздері» пәнінің бағдарламасы магистранттарға келесі мәселелерден тереңдетілген білім беруді өзінің мақсаты ретінде қарайды: нан биотехнологиясы, нан өндірісіндегі әртүрлі компоненттердің рөлі; судың органикалық заттармен байланысу механизмі; нан өндіруде биотехнологиялық процестердің рөлі; нан өнімдерін өндірудің негізгі биохимиялық және микробиологиялық процестері; наубайханалық жартылай фабрикаттарын ашыту түрлері; наубайханалық ашытқыларының биотехнологиялық қасиеттері; жартылай бидай фабрикаттарының ашыту кезіндегі биотехнологиялық процестер.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top