Тағам өндірістерінің гигиеналық дизайны

  • «Тағам өндірісінің гигиеналық дизайны» пәнінің бағдарламасы магистранттарға келесі мәселелерден тереңдетілген білім беруді өзінің мақсаты ретінде қарайды: тағам өндірісіне қойылатын cанитарлық-гигиеналық талаптар; гигиеналық өндіріс кезіндегі қауіп-қатер мен қауіптер; тағамдық жабдықтардың гигиеналық дизайндық критерийлері; жабдықтарға, нығыздағыштарға және қосымша материалдарға қойылатын гигиеналық талаптар; тағам жабдықтары дизайнының гигиеналығын анықтайтын (тестілейтін) әдістер; тағам өндірісінің баспаналары мен бөлмелері аумағының гигиеналық дизайны.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top