Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағам өндірістерінің гигиеналық дизайны
-
«Тағам өндірісінің гигиеналық дизайны» пәнінің бағдарламасы магистранттарға келесі мәселелерден тереңдетілген білім беруді өзінің мақсаты ретінде қарайды: тағам өндірісіне қойылатын cанитарлық-гигиеналық талаптар; гигиеналық өндіріс кезіндегі қауіп-қатер мен қауіптер; тағамдық жабдықтардың гигиеналық дизайндық критерийлері; жабдықтарға, нығыздағыштарға және қосымша материалдарға қойылатын гигиеналық талаптар; тағам жабдықтары дизайнының гигиеналығын анықтайтын (тестілейтін) әдістер; тағам өндірісінің баспаналары мен бөлмелері аумағының гигиеналық дизайны.
-
Образовательная программа 7M07208 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы (сала бойынша)
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 1