Наубайхана, макарон және кондитер өндірісі жартылай фабрикаттарының және шикізаттың реологиясы

  • «Наубайхана, макарон және кондитер өндірісі жартылай фабрикаттарының және шикізаттың реологиясы» пәнінің бағдарламасы магистранттарға келесі мәселелерден тереңдетілген білім беруді өзінің мақсаты ретінде қарайды: қамырдың реологиясы туралы түсінік, құрылымдық жүйелердің сипаттамалары; қамырды дайындау кезінде пайда болатын реологиялық үдерістер; нан, макарон және кондитерлік өндірісіндегі жартылай фабрикаттарды дайындау кезінде қамырдың реологиялық қасиеттерінің өзгеруі; әртүрлі параметрлердің реологиялық қасиеттеріне, құрылыстың қалыптасуына әсері.
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top