Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Наубайхана, макарон және кондитер өндірісі жартылай фабрикаттарының және шикізаттың реологиясы
-
«Наубайхана, макарон және кондитер өндірісі жартылай фабрикаттарының және шикізаттың реологиясы» пәнінің бағдарламасы магистранттарға келесі мәселелерден тереңдетілген білім беруді өзінің мақсаты ретінде қарайды: қамырдың реологиясы туралы түсінік, құрылымдық жүйелердің сипаттамалары; қамырды дайындау кезінде пайда болатын реологиялық үдерістер; нан, макарон және кондитерлік өндірісіндегі жартылай фабрикаттарды дайындау кезінде қамырдың реологиялық қасиеттерінің өзгеруі; әртүрлі параметрлердің реологиялық қасиеттеріне, құрылыстың қалыптасуына әсері.
-
Образовательная программа 7M07208 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы (сала бойынша)
-
Несиелер 6
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 1