Әлемдік гастрономия

  • Курс бүкіл әлем бойынша аспаздық дәстүрлер мен тамақтану мәдениеттерінің әртүрлілігін зерттеуді қарастырады. Сондай-ақ, олар әртүрлі елдің тағамдарының тарихын, ингредиенттерін талдауды, пісіру техникасын және ерекшеліктерін зерделейді. Мәдени, географиялық және әлеуметтік факторлардың тарихымен және аспаздық қалауларға әсерімен таныстырады. Әртүрлі елдің дәстүрлі тағамдарын дайындау дағдыларына ие болады. Курс білім алушыларға әлемдік тағамдардың әртүрлі мәдениеттері мен дәстүрлерімен танысып, өздерінің мәдени көкжиектерін кеңейтуге мүмкіндік береді.
  • Образовательная программа 6B11104 Қонақ үй және мейрамхана бизнесі
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 3
Top