Тамақ және сусындар бөлімі

  • Пән қонақ үй және мейрамхана бизнесінде тамақтандыру және сусындар кәсіпорындарын ұйымдастыру мен басқаруды, сондай-ақ осы кәсіпорындарды басқару қағидалары мен әдістерін; азық-түлік және сусындар өндірісінің негізгі қағидалары мен технологиялары; тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі мен сапа стандарттары, оларды сақтау, дайындау, ұсыну және сату; маркетинг, қаржы және персоналды басқару негіздері; бизнесті сәтті жүргізу үшін қажетті мәзір әзірлеу, баға белгілеу стратегияларын игеруге бағытталған.
  • Образовательная программа 6B11104 Қонақ үй және мейрамхана бизнесі
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top