Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ және сусындар бөлімі
-
Пән қонақ үй және мейрамхана бизнесінде тамақтандыру және сусындар кәсіпорындарын ұйымдастыру мен басқаруды, сондай-ақ осы кәсіпорындарды басқару қағидалары мен әдістерін; азық-түлік және сусындар өндірісінің негізгі қағидалары мен технологиялары; тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі мен сапа стандарттары, оларды сақтау, дайындау, ұсыну және сату; маркетинг, қаржы және персоналды басқару негіздері; бизнесті сәтті жүргізу үшін қажетті мәзір әзірлеу, баға белгілеу стратегияларын игеруге бағытталған.
-
Образовательная программа 6B11104 Қонақ үй және мейрамхана бизнесі
-
Несиелер 6
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1