Гастрономиялық трендтер

  • Курстың мақсаты дұрыс тамақтану, фьюжн асханасы, жоғары ас үй, жаңа ас үй, молекулалық ас үй сияқты заманауи гастрономия тенденцияларымен таныстыру. Пән тамақ өнімдерін таңдауына, олардың ұсынылуына және презентациясына әсер ететін тамақтану саласындағы тенденцияларды зерттейді; тамақ өнімдері саласындағы тарихи және заманауи тенденцияларды және қазіргі заманғы тамақтану тенденцияларын көрсететін олардың тартымдылығына, қолайлылығына, қауіпсіз тағамдарды дайындауға әсер ететін факторларды игеруді қарастырады.
  • Образовательная программа 6B11104 Қонақ үй және мейрамхана бизнесі
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 3
Top