Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Қазақ тағамдарын дайындау технологиясы
-
Пән қазақ халқының тамақтану мәдениеті мен ұлттық дәстүрлерінің өзара байланысын, қазақ тағамдарын дайындау және ұсыну технологиясын зерделейді. Білім алушылар ұлттық тағамдардың техникалық-технологиялық картасын әзірлеуге, қазақ ұлттық тағамдарын дайындау және оларға қызмет көрсету технологияларын игеруде дербес әрекет етуге үйретеді.
-
Образовательная программа 6B11104 Қонақ үй және мейрамхана бизнесі
-
Несиелер 6
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 2