Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Салқынмен өңдеу техникасы және технологиясы
-
Мақсаты: Тоңазытып өңдеудің техникалық құралдарын пайдалану және тез бұзылатын өнімдерді сақтау дағдыларын игеру. Жасанды салқындатудың теориялық негіздері. Бу- компрессиялық тоңазытқыш машиналары. Бу компрессиялық тоңазытқыш машиналарының жұмыс заттары. Бу-компрессиялық тоңазыту машиналарының теориялық циклдары мен схемалары. Қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарының тоңазытқыштарын жобалау. Сауда тоңазытқыш жабдықтары және тоңазытқыш көлігі. Тоңазытқыш жабдықтарын техникалық пайдалану. Тоңазытқыш технологиясы. Өнімдерді, жартылай фабрикаттарды және аспаздық өнімдерді тоңазытқышпен өңдеудің параметрлері мен әдістері. Тағамды салқындату. Тамақ өнімдерін мұздату. Тамақ өнімдерін тоңазытқышта сақтау
-
Образовательная программа 6B07209 Қоғамдық және арнайы тамақтану өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Семестр 1