Қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарындағы өндірістік бақылау

  • Мақсаты: өндірістік-технологиялық және зерттеу қызметіне, шығарылатын өнімнің қауіпсіздігі мен сапасының көрсеткіштері бойынша кіріс, технологиялық және қабылдау бақылауын жүзеге асыру жөніндегі жұмыстарға қажетті дағдыларды қалыптастыру Кіріс, операциялық және қабылдау бақылау қызметтері. Технологиялық зертханаларды бақылау. Шикізат пен дайын тағамдардың сапалық және сандық көрсеткіштерін анықтау. Шикізатты инвестициялаудың дұрыстығын анықтау, тағамдардың сапасын бақылау. Технохимиялық бақылау зертханасын ұйымдастыру.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
Top