Қоғамдық тамақтандыру өнімдерінің технологиясы 1

  • Мақсаты: шикізатты ұтымды пайдалануды, өнімнің жоғары сапасын, оның тұтынушының өмірі мен денсаулығы үшін қауіпсіздігін қамтамасыз етуді ескере отырып, қоғамдық тамақтандыру өнімдері технологиясының ғылыми негіздері саласында білімді, іскерлікті және дағдыларды қалыптастыру. Технологиялық процестің сипаттамасы және тағамды аспаздық өңдеу әдістері. Жартылай фабрикаттар өндірісі, қалдықтар мен ысыраптар нормалары. Көжелер, соустар, көкөністер мен саңырауқұлақтардан жасалған тағамдар, ет, құс еті, балық, жарма, бұршақ дақылдары, макарон өнімдері, жұмыртқа және сүзбе өндіру технологиясы. Көжелердің, соустардың, көкөністер мен саңырауқұлақтардан, ет, құс еті, балық, жарма, бұршақ дақылдары, макарон өнімдері, жұмыртқа және сүзбе тағамдарының сапасына қойылатын нормативтік құжаттардың талаптары.
  • Несиелер 5
Top