Тауартану және азық-түлік тауарларын сараптау

  • Мақсаты: тауартану саласындағы білімді қалыптастыру тауарлар сапасының нормативтік құжаттама талаптарына сәйкестігін анықтау дағдыларын игеру. Тауартануды дамыту кезеңдері. Өсімдіктер және жануар текті тауарлардың біртекті топтарының жіктелуі. Астық, жеміс-көкөніс, дәм, кондитерлік, сүт, май, ет және балық тауарларын тауартану және сараптау: ассортименті мен жіктелуі, химиялық құрамы мен тағамдық құндылығы, сапа талаптары, қаптамасы, таңбалануы, сақтау шарттары мен мерзімдері, ақаулар мен ақаулар. Тауарлардың біртекті топтарына сараптама жүргізу тәртібі
  • Несиелер 7
  • Семестр 1
Top