Тағамдық және биологиялық белсенді қоспалар

  • Мақсаты: тағамдық және биологиялық белсенді қоспалар, тамақтанудағы рөлі, токсикология және медициналық-биологиялық талаптар тұрғысынан бағалау туралы қажетті теориялық білімді қалыптастыру. Тағамдық қоспалардың негізгі топтары және олардың функционалды мақсаты. Тағамдық қоспалардың жіктелуі: хош иістендіргіштер, бояғыштар, консерванттар, антиоксиданттар, күрделі тағамдық қоспалар және т.б. тағамдық қоспалардың кодификациясы, сапасы және ақпараты. Тағамдық қоспалардың сандық кодификациясы. Сандық кодификация жүйесіне сәйкес Тағамдық қоспалардың жіктелуі. Тағамдық қоспаларды жеке заттар ретінде немесе функционалды класс өкілдері ретінде е нөмірімен бірге белгілеу.биологиялық белсенді қоспалар туралы жалпы ақпарат. ББҚ функционалдық мәні. Тағамдық қоспалар мен ББҚ қауіпсіздігін бақылау.
  • Несиелер 3
  • Селективті тәртіп
Top