Тамақ өнімдерінің жалпы технологиясы

  • Мақсаты: тамақ шикізатының құрамы мен қасиеттерін, жекелеген тамақ өнімдерін өндіру технологияларын, оларды өндірудің технологиялық схемаларын жасау дағдыларын қалыптастыру. Тамақ өнеркәсібінің әртүрлі салаларының арнайы технологиясының негіздері. Жануарлар мен Өсімдік шикізатынан тамақ өнімдерін өндірудің технологиялық схемалары: ет және балық өнімдері, сүт және сүт өнімдері, өсімдік майлары мен май өнімдері, Ұн, жарма, макарон өнімдері, Тамақ өнімдері, кондитерлік өнімдер, нан және нан-тоқаш өнімдері, қант, крахмал және крахмал өнімдері, жеміс-көкөніс консервілері, тамақ концентраттары.
  • Несиелер 7
Top