Қоғамдық тамақтану жүйесіндегі НАССР

  • Мақсаты: қауіпсіз тамақ өнімдерін өндіруді және қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарында НАССР жүйесін құру дағдыларын қамтамасыз ететін тиімді менеджмент жүйесін құру әдістемесін игеру. Еуразиялық экономикалық одақтың тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі саласындағы заңнамасы. НАССР тобының қалыптасуы мен міндеттері. НАССР қағидаттарына негізделген тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі менеджменті жүйесін құру кезінде жұмыстарды ұйымдастыру. НАССР енгізу кезеңдері. Өнімнің өмірлік циклінің әр кезеңінде қауіпсіздікті бақылау үшін қоғамдық тамақтану жүйесінде тамақ дайындаудың технологиялық процестерінің блок-схемаларын әзірлеу. Қауіпті факторларды анықтау, тәуекелдерді талдау. Ластанудың алдын алу және тәуекелдерді басқару шаралары. Түзету іс-қимылдарының жоспарын әзірлеу, өнімді кері қайтарып алу және алу, қадағалау жүйесі. Ішкі аудиттер. НАССР жүйесі бойынша құжаттама, құжаттарды әзірлеу және басқару, жазбаларды жүргізу. НАССР жүйесінің сыртқы аудиті және бақылауы
  • Несиелер 3
  • Селективті тәртіп
Top