Мамандыққа кіріспе

  • Мақсаты: білім алушыларда мамандық туралы тұтас түсінік қалыптастыру, таңдалған мамандыққа қызығушылықты дамыту және бекіту, болашақ мамандықтың ерекшелігін ескере отырып оқыту дағдыларын қалыптастыру. Қоғамдық тамақтанудың даму тарихы және саланың қазіргі даму тенденциялары. Өзінің болашақ кәсіби қызметінің мақсаты мен рөлі. Қоғамдық тамақтандыру өнімдерінің технологиясы, қоғамдық тамақтандыруда өндіріс пен қызмет көрсетуді ұйымдастыру саласындағы негізгі ұғымдар, терминдер мен анықтамалар. Пәндердің өзара байланысы және олардың болашақ қызмет үшін маңызы. Қызмет көрсетуші және өндірістік персоналға қойылатын жалпы талаптар, жеке гигиена және жұмыс орнының гигиенасы қағидалары, қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарындағы ішкі тәртіп және еңбек тәртібі қағидалары; нормативтік база.
  • Несиелер 3
Top