Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Заманауи шетелдік тағамдардың технологиясы
-
Мақсаты: шетелдік тағамдарды дайындау технологиясы мен дағдыларын қалыптастыру. Шетелдік тағамдардың тарихы, дәстүрлері, ерекшеліктері мен технологиясы: еуропалық (итальян, ағылшын, болгар, француз, испан және т.б.), азиялық (жапон, қытай және т. б.), американдық (мексикалық, бразилиялық және т. б.), Оңтүстік-Шығыс Азия, Австралия және Океания елдері.
-
Образовательная программа 6B07209 Қоғамдық және арнайы тамақтану өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Семестр 1