Қоғамдық тамақтандыру өнімдерінің технологиясы 2

  • Мақсаты: шикізатты ұтымды пайдалануды, өнімнің жоғары сапасын, оның тұтынушының өмірі мен денсаулығы үшін қауіпсіздігін қамтамасыз етуді ескере отырып, қоғамдық тамақтандыру өнімдері технологиясының ғылыми негіздері саласында білімді, іскерлікті және дағдыларды қалыптастыру. Тәтті тағамдарды, ыстық және салқын сусындарды, ұн тағамдарын, гарнирлерді, ұннан жасалған аспаздық өнімдерді, ұннан жасалған кондитерлік өнімдерді, әрлеу жартылай фабрикаттарын, тоңазытылған және тез мұздатылған тағамдарды өндіру технологиясы. Тәтті тағамдардың, ыстық және салқын сусындардың, ұн тағамдарының, гарнирлердің, ұннан жасалған аспаздық өнімдердің, ұннан жасалған кондитерлік өнімдердің, әрлеу жартылай фабрикаттарының, тоңазытылған және тез мұздатылған тағамдардың сапасына нормативтік құжаттардың талаптары.
  • Несиелер 5
  • Семестр 1
Top