Тамақтану индустриясындағы экономика

  • Мақсаты: қоғамдық тамақтандыру кәсіпорны жұмысының тиімділігін арттыру бойынша ұйымдастырушылық-экономикалық іс-шараларды әзірлеу дағдыларын қалыптастыру. Нарықтық экономикадағы тамақтану кәсіпорны. Тамақтану өнімдері мен қызметтеріне сұраныс. Қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарының қызметін жоспарлау. Қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарының өндірістік бағдарламасы және тауар айналымы. Қоғамдық тамақтандыру кәсіпорнының тауар айналымын тауарлық қамтамасыз ету. Қоғамдық тамақтандырудағы бағалар мен баға. Тамақтану кәсіпорындарының өндіріс және айналым шығындары. Тамақтану кәсіпорындарының кірістері. Қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарының пайдасы мен рентабельділігі. Қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарының негізгі қорлары мен айналым қаражаттары. Еңбек ресурстары және оларды қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарында пайдалану тиімділігі. Тамақтану кәсіпорындарының қызметкерлеріне еңбекақы төлеу. Қоғамдық тамақтандыру ұйымдарының қаржы ресурстарын қалыптастыру және пайдалану
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
Top