Қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарының жабдықтары

  • Мақсаты: қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарының технологиялық жабдықтарын қауіпсіз пайдалануға қажетті білім, білік және дағдыларды қалыптастыру. Қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарының жабдықтарының жіктелуі, мақсаты, құрылымы, жұмыс принципі, техникалық сипаттамалары, пайдалану ережелері. Механикалық жабдықтар, Жылу (автоклавтар, қазандықтар, плиталар, су жылытқыштар, қайнатқыштар мен кофеқайнатқыштар, аспаздық автоматтар, аралас жылу аппараттары. тағамды ыстық күйде сақтауға арналған аппараттар.), сауда-технологиялық, қосалқы жабдықтар. Қоғамдық тамақтандырудағы роботтық жүйелер.
  • Несиелер 5
  • Семестр 1
Top