Қоғамдық тамақтандырудағы индустриялық өндіріс

  • Мақсаты: өндірістің тиімділігін арттыратын ағынды механикаландырылған және автоматтандырылған желілерді пайдалана отырып, қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарында жоғары дайындықтағы жартылай фабрикаттар мен тұтынуға дайын тағамдарды индустриялық өндіру технологиясы туралы білімді қалыптастыру. Қоғамдық тамақтандыруды индустрияландырудың мәні мен бағыттары. Көкөністерден жасалған аспаздық өнімдердің орталықтандырылған өндірісі. Ет және ет өнімдерінен жартылай фабрикаттарды орталықтандырылған өндіру. Ауыл шаруашылығы құсынан жартылай фабрикаттарды орталықтандырылған өндіру. Балық пен балық шикізатынан жартылай фабрикаттарды орталықтандырылған өндіру. Жоғары дайындықтағы жартылай фабрикаттарды өндірудің заманауи технологиясы
  • Несиелер 3
  • Селективті тәртіп
Top