Қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарында өндірісті ұйымдастыру

  • Мақсаты: өндірісті ұйымдастыру және өнімді өткізу дағдыларын қалыптастыру; өндірістік цехтар мен қосалқы үй-жайлардың жұмысын бақылау. Қоғамдық тамақтандыру саласындағы нормативтік құжаттар, қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарының жіктелуі, олардың қызметінің ерекшеліктері; кәсіпорындардың құрылымы; жабдықтауды, қойма және ыдыс шаруашылығын ұйымдастыру; өндіріс құрылымы, өндірістік және технологиялық процестердің мәні мен элементтері; өндіріс жұмысын жедел жоспарлау, өнімді өндіру және өткізу процестерін ұйымдастыру, негізгі өндірістік цехтар мен қосалқы үй-жайлардың жұмысы, негізгі санаттар өндірістік персонал, оған қойылатын талаптар. Кәсіпорынның экономикалық қызметін талдау.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Семестр 1
Top