Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарында өндірісті ұйымдастыру
-
Мақсаты: өндірісті ұйымдастыру және өнімді өткізу дағдыларын қалыптастыру; өндірістік цехтар мен қосалқы үй-жайлардың жұмысын бақылау. Қоғамдық тамақтандыру саласындағы нормативтік құжаттар, қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарының жіктелуі, олардың қызметінің ерекшеліктері; кәсіпорындардың құрылымы; жабдықтауды, қойма және ыдыс шаруашылығын ұйымдастыру; өндіріс құрылымы, өндірістік және технологиялық процестердің мәні мен элементтері; өндіріс жұмысын жедел жоспарлау, өнімді өндіру және өткізу процестерін ұйымдастыру, негізгі өндірістік цехтар мен қосалқы үй-жайлардың жұмысы, негізгі санаттар өндірістік персонал, оған қойылатын талаптар. Кәсіпорынның экономикалық қызметін талдау.
-
Образовательная программа 6B07209 Қоғамдық және арнайы тамақтану өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Семестр 1