Өнім сапасын басқару

  • Мақсаты: сапа менеджментіне тұжырымдамалық тәсілдерді зерделеу негізінде өнім сапасын басқару туралы терең білімді қалыптастыру. Сапа экономикалық категория және басқару объектісі ретінде. Азық-түлік кәсіпорындарын басқару жүйесіндегі сапаны басқару. Сапаны басқару процесі және сапа сәйкестігін растау. Әмбебап сапа менеджменті тұжырымдамасы, сапа менеджменті тәсілдерінің эволюциясы. TQM іске асыру стратегиясы мен тактикасы. Өнімнің өмірлік циклі. ҚР-да сапа менеджментінің пайда болуының тарихи кезеңдері және отандық тәжірибе. Сапаны басқарудың құқықтық аспектілері. Сапа аудиті. Сапа сыйақылары.
  • Образовательная программа 7M07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Семестр 1
Top