Тамақ өнімдерінің сапасын қамтамасыз ету

  • Мақсаты: нормативтік құжаттарға сәйкес тамақ өнімдерінің сапасын қамтамасыз ету бойынша дағдыларды қалыптастыру. Тамақ өнімдері мен өндірісінің сапасы мен қауіпсіздігін қамтамасыз ету саласындағы мемлекеттік және халықаралық нормативтік құжаттар. Зерттеу әдістері: микроскопия, поляриметрия, колориметрия, рефрактометрия, спектроскопия, реология, люминесценттік талдау. Азық-түлік қауіпсіздігін басқарудың заманауи жүйелері (HACCP, ISO 22000, FSSC 22000 және т.б.), талдау және қолдану. Тамақ өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігі саласындағы ықтимал тәуекелдерді және олардың пайда болуына тікелей әсер ететін жағдайларды анықтау бойынша зерттеулер. Кәсіпорында тамақ өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігін қамтамасыз ету бойынша құжаттаманы ресімдеу.
  • Образовательная программа 7M07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Семестр 1
Top