Жануар және өсімдік текті арнайы тамақ өнімдері

  • Мақсаты: жануарлар мен өсімдіктерден алынатын мамандандырылған тамақ өнімдерінің технологиясы мен өндірісінің білімі мен дағдыларын қалыптастыру. Мамандандырылған тамақ өнімдері технологиясы саласындағы кәсіби міндеттері. Мамандандырылған өнімдердің халықтың әртүрлі топтарының денсаулығын сақтауға және жақсартуға әсері. Жануарлар мен өсімдік тектес мамандандырылған тамақ өнімдерін құрудың теориялық негіздері мен тәсілдері. Жануарлар мен өсімдік тектес мамандандырылған тамақ өнімдерін өндіруде шикізатты, тағамдық қоспаларды пайдалануды негіздеу қағидаттары. Өсімдік шикізатынан байытатын қоспаларды алудың технологиялық схемалары.
  • Образовательная программа 7M07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
Top