Тамақ өнімдерін жобалау әдістемесі

  • Мақсаты: тамақ өнімдерін жобалау және өнім өндірудің технологиялық процестерін әзірлеу дағдыларын игеру. Тағамның құрылымы, консистенциясы және химиялық құрамы. Құрылымы берілген қасиеттері мен құрамы бар өнімдерді өндіруде қолданылатын білім берушілер. Берілген қасиеттері мен құрамы бар өнімдер, оларды алу технологиялары. Берілген қасиеттері бар тағамдарды әзірлеудің әдіснамалық тәсілдері. Берілген қасиеттері бар жаңа поли компонентті тағамдарды жобалау принциптері.
  • Образовательная программа 7M07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
Top