Тағамдық қоспалар технологиясы

  • Мақсаты: тағамдық қоспалардың кластары, олардың тағамның сапасы мен қауіпсіздігіне әсері туралы білімді қалыптастыру. Тағамдық қоспалардың технологиялық мақсаты бойынша жіктелуі. Азық-түліктің жарамдылық мерзімін ұзартатын тағамдық қоспалар технологиясы. Тағамның сенсорлық сапасын жақсартатын тағамдық қоспалар технологиясы. Өнімнің тағамдық құндылығын өзгертетін тағамдық қоспалар технологиясы. Қант алмастырғыштар, май алмастырғыштар, дәрумендер. Нөмірлеу жүйесі оның мәні мен мақсаты. Тағамдық қоспаларды гигиеналық реттеу. Тағамдық қоспалардың тәуліктік рұқсат етілетін тұтынуы туралы түсінік.
  • Образовательная программа 7M07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
Top