Тамақ өнеркәсібіндегі инновациялық техника және технологиялар

  • Мақсаты: тамақ өнімдерін өндіруде инновациялық технологияларды әзірлеу мен енгізудің заманауи әдістері мен тәсілдері туралы білімді қалыптастыру. Тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарының инновациялық дамуы. Тамақ өнімдерін өндірудің заманауи инновациялық техникасы мен технологиялары. Сала кәсіпорындарының инновацияларға бейімділігінің негізгі факторлары. Төмен калориялы май имитаторларын қолдану. Әртүрлі биологиялық белсенді компоненттермен байыту. Техника мен технологияны жетілдіру, азық-түлік кәсіпорындарында өнімнің сапасы мен шығымдылығын арттыру үшін ғылыми зерттеулер. Өндіріске инновациялық техника мен технологияларды енгізу.
  • Образовательная программа 7M07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
Top