Тамақ өнімдерінің сапасын бақылаудың микробиологиялық әдістері

  • Мақсаты: тамақ өнімдерінің сапасы туралы білімді қалыптастыру және олардың тұтынушылар үшін қауіпсіздігін қамтамасыз ету. Микроорганизмдердің, технологиялық режимдердің, шикізатты өңдеу және сақтау жағдайларының тамақ өнімдерінің сапасына әсері. Тамақ өнеркәсібіндегі Микробиология мен биотехнологияның заманауи жетістіктері. Тамақ өнімдерін өндірудегі биотехнологиялық процестерді жетілдіретін микроорганизмдер мен ферменттік препараттарды зерттеу. Микробиологиялық зерттеулер жүргізуге арналған мамандандырылған теориялық және практикалық білім. Азық-түлікті микробиологиялық талдаудың заманауи әдістері.
  • Образовательная программа 7M07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
Top