Жасанды тамақ өнімдері

  • Мақсаты: жасанды тамақ өнімдерін өндіру технологияларын құру дағдыларын қалыптастыру. Синтетикалық және жасанды тамақ өнімдерін жасау тарихы, алу әдістері. Химиялық синтезделген тағамдардан алынатын синтетикалық тамақ өнімдері. Қазіргі синтетикалық органикалық химия. Азық-түлік құрылысы. Ақуыз жасанды тамақ үшін шикізат ретінде. Жасанды өнімдер (сүт және сүт өнімдері, жарма, макарон өнімдері, ет өнімдері, тартылған ет өнімдеріне еліктейтін ет өнімдері, қуырылған картоп, дәнді уылдырық, басқа да түрлері).
  • Образовательная программа 7M07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Семестр 1
Top