Тағамдық биоөнімдер технологиясы

  • Мақсаты: табиғи шикізаттан биоөнімдерді жасаудың негізгі принциптері мен әдістерін білуді қалыптастыру. Синтетикалық пестицидтерді, минералды тыңайтқыштарды, өсу реттегіштерін, жасанды тағамдық қоспаларды пайдаланбай немесе аз пайдаланумен тамақ өнімдерін (өнімдерін) өндіру технологиясы. Генетикалық түрлендірілген өнімдерді (ГМО) пайдалану. Органикалық өндірісті енгізу, оның өндіріс ұзақтығына және бағаның өсуіне әсері. Тазартудың, минералданудың және өнімнің тағамдық қасиеттерін төмендететін басқа әдістердің әсері. Биоөнімдерді сертификаттау. Әлемде және ҚР-да биоөнімдерді пайдалану.
  • Образовательная программа 7M07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
Top