Тағамдық және жемдік фосфаттар технологиясы

  • Мақсаты: стандарттар талаптарына сәйкес тағамдық және жемшөп фосфаттарын алудың құрамы мен тәсілдерін зерделеу. Мазмұны: азық-түлік және жемшөп минералды өнімдерін алу технологиясы. Жемшөп преципитатын, монокальций фосфатын, диаммоний фосфатын, тамақ және жемшөп триполифосфатын және натрий пирофосфатын, диаммоний фосфатын және трикальций фосфатын өндіру. Өндірістің технологиялық схемалары. Стандарттардың талаптарын ескере отырып, жемдік және тағамдық фосфаттардың құрамын анықтау, оларды алудың жаңа тәсілдерін ұсыну дағдыларын қалыптастыру.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top