Жүзімді өңдеу технологиясы

  • Жүзімді жинау, өңдеу, шарап дайындау, сату үшін арналған заманауи технологиялары және іс жүзінде пайдалануы. Жүзімді жинау, консервілеу, шарап дайындау, және сату кезінде инновациялық технологияларды қолдана отырып, өнімнің сапасын, тиімділігін, бәсекелестігін артыру жолдары. Жүзімнен алынатын өнім түрлері, олардың жіктелуі, химиялық құрамы. Жүзімнен шырын, концентірленген өнімдер дайындау технологиялары. Шарап дайындаудың озық технологиялары.
  • Образовательная программа 7M08103 Жеміс-көкөніс шаруашылығы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top