Көкөніс өнімдерін және картопты сақтау және өңдеу технологиясы

  • Мақсаты: Болашақ мамандарды өсімдік шаруашылығы өнімдерін сақтауды және қайта өңдеуді ұйымдастыруға байланысты мәселелерді жоғары біліктілікпен оңтайлы шешуге үйрету. Мазмұны: Сақтау және қайта өңдеу үшін көкөніс пен картоп өндіру технологиясын қолдануды зерттейді. Болашақ мамандарда халықты азық-түліктің осы түрімен қамтамасыз етуде көкөністер мен картопты сақтау және қайта өңдеу бойынша теориялық білімі мен практикалық дағдыларын қалыптастырады. Өнімді сақтау технологиясын игеру жақсы білімді, агрономиялық, техникалық және басқа да білімді талап етеді.
  • Образовательная программа 6B08130 Өсімдік қорғау және карантин
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top