Өсімдік шаруашылығы өнімдерін сақтау және өңдеу технологиясы

  • Мақсаты: Өсімдік қорғау және карантин бағдарламасы бойынша білім алушылар сақтау және өңдеу саласында жалпы өсімдік қорғау және карантиндік профилактикасын оқып-білу; теориялық және тәжірибелік дағдыларды, арнайы инновациялық әдістер мен құралдарды жетік меңгеру. Мазмұны: Ауылшаруашылық өнімдерін жинағаннан кейінгі дақылдарды сақтауға дайындау мақсатында кептіру, тазарту; үнемді сақтау, жалпы фитосанитариялық және карантинді залалданудан қорғаудың профилактикалық мониторинг шараларын жүргізу; сақтау кезінде өнім қабаттарында қоймада, орларда, үйінділерде жүретін физиологиялық процестерді қадағалап, реттеу, басқаруды оқытады. Пән жиналған өсімдік шаруашылығы өнімін агрономиялық білім бағдарламаларына бейімдеп, алғашқы терең емес өңдеу технологиясының негізгі буынды этаптарымен таныстырады.
  • Образовательная программа 6B08130 Өсімдік қорғау және карантин
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top