Ашытқы биотехнологиясы

  • Пән бактериялық препараттарды қолданудың қазіргі жағдайы мен болашағын, өндіріске бактериялық препараттарды таңдауды, ашытылған өнімдерге бактериялық препараттарды, өндірістік жағдайда бактериялық препараттарды дайындау мен қолдануды зерттейді. Ашыту өндірістерінде пайдаланылатын микроорганизмдерді, ашытқыларды, сүт қышқылды бактерияларды, нан пісіру өндірісінде пайдаланылатын микроорганизмдер композицияларының түрлерін, нан, нан-тоқаш және кондитерлік өнімдер өндірісінде пайдаланылатын сұйық ашытқыларды, бидай және қара бидай ұйытқыларын, нан пісіру ашытқыларын зерделейді.
  • Образовательная программа 7M05102 Биотехнология
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top