Микробиологиялық талдау әдістері

  • Пән ет және сүт өндірісіне, сондай-ақ бүкіл тамақ өнеркәсібіне арналған шикізатты талдаудың микробиологиялық әдістерін зерттейді. Спирт өндірісіне арналған қызылша-қант шикізатын, ашытқы өндірісіне арналған шикізатты, нан пісіру өндірісіне арналған шикізатты, спирт өндірісіне арналған крахмалды шикізатты, жұмыртқаны, жұмыртқа өнімдерін, сыра мен сыра, макарон өндірісіне, кондитерлік өндіріске, қант өндірісіне, медициналық препараттарға, биологиялық препараттарға арналған микробиологиялық талдау әдістерін қарастырады.
  • Образовательная программа 7M05102 Биотехнология
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top