Тағам өнімдерін өндірудің ғылыми негіздері

  • Пән мал және Өсімдік шикізатынан тамақ өнімдерін өндіру технологияларын әзірлеудің ғылыми негіздерін (физика-химиялық, биохимиялық, микробиологиялық және коллоидтық-химиялық процестер), олардың маңызы мен тамақ өнімдерінің сапалық көрсеткіштеріне әсерін, өсімдік шикізатын қайта өңдеудің ғылыми негіздерін зерттейді. Ғылыми шығармашылық пен танымның әдіснамалық негіздерін, ғылыми-зерттеу жұмысының кезеңдерін және зерттеу бағытын таңдауды, ғылыми ақпаратты өңдеуді, үлгілеуді, Тамақ өнімдері технологиясын әзірлеу саласындағы жаңа үрдістерді зерделейді.
  • Образовательная программа 7M05102 Биотехнология
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top