Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағам өнімдерін өндірудің ғылыми негіздері
-
Пән мал және Өсімдік шикізатынан тамақ өнімдерін өндіру технологияларын әзірлеудің ғылыми негіздерін (физика-химиялық, биохимиялық, микробиологиялық және коллоидтық-химиялық процестер), олардың маңызы мен тамақ өнімдерінің сапалық көрсеткіштеріне әсерін, өсімдік шикізатын қайта өңдеудің ғылыми негіздерін зерттейді. Ғылыми шығармашылық пен танымның әдіснамалық негіздерін, ғылыми-зерттеу жұмысының кезеңдерін және зерттеу бағытын таңдауды, ғылыми ақпаратты өңдеуді, үлгілеуді, Тамақ өнімдері технологиясын әзірлеу саласындағы жаңа үрдістерді зерделейді.
-
Образовательная программа 7M05102 Биотехнология
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 1