Органикалық өнімдерді өндіру технологиясы

  • "Органикалық өнімдерді өндіру технологиясы" пәні органикалық өнім өндірісін дамытудың негізгі бағыттарын, шаруашылықтың климаттық аймағына бейімделген жеміс-көкөніс дақылдарының төзімді сорттары мен будандарын пайдалануды, органикалық өндіріс өніміне қойылатын талаптарды, топырақ процестерін барынша азайту кезінде органикалық егіншіліктің негізгі технологияларын әзірлеуді, органикалық өндірісті сертификаттауды жүргізу қағидаларын қарастырады.
  • Образовательная программа 6B08103 Жеміс-көкөніс шаруашылығы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top