Тамақ дайындау технологиясы, үй мәдениеті

  • Ас үй жабдықтары. Шикізат пен жартылай фабрикаттарды бастапқы өңдеудің технологиялық процестері. Өнімдерді термиялық өңдеу. Аспаздық өнімдерді дайындаудың технологиялық процестері. Ұн тағамдары мен бұйымдарын дайындау технологиясы. Емдік және мектептік тамақтану үшін тағамдар мен аспаздық өнімдерді дайындау технологиясы. Әлем халықтарының тағамдары. Ұлттық аспаздықтың ерекшеліктері. Әр түрлі елдердің тарихи дәстүрлері мен тамақтану ерекшеліктері. Үстелді орнату, этикет ережелері.
  • Образовательная программа 6B01450 Кәсіптік оқыту
  • Несиелер 8
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top