Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Азық-түлік өнімдерінің қауіпсіздігін халықаралық нормативтік-құқықтық реттеу
-
Мақсаты: тамақ өнеркәсібіне қойылатын халықаралық нормативтік талаптар туралы хабарлау және тамақ өнімдерін өндіру, таңбалау және талдау жөніндегі халықаралық заңнаманың құжаттарына сілтеме жасау Мазмұны: ФАО, ДДҰ және Codex Alimentarius комиссиясының қызметі. Алиментариус Кодексінің Стандарттары. Тәуекелдерді бағалау және ғылыми ұсыныстар беретін ұлттық органдар. ЕО Азық-түлік туралы заңының жалпы принциптері. Азық-түлік тізбегіндегі ЕО тәуекелдерін бағалаудың ашықтығы мен тұрақтылығы. Қоспалар. Ластаушы заттар. Азық-түлікпен жанасатын материалдар. Таңбалау. Арнайы тағамдық мақсаттарға арналған өнімдер. АҚШ үкіметінің азық-түлікті жеткізу және таңбалау туралы қаулысы.
-
Образовательная программа 7M07250 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы
-
Несиелер 4
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 1