Өңдеу өндірістері өнімдерін төмен температуралы өңдеу

  • Мақсаты: Төмен температуралық технологияның өңдеу өнеркәсібі өнімдерінің сапа көрсеткіштеріне әсерін түсіндіру және оларды тоңазытудың оңтайлы әдісі мен режимдерін таңдау. Мазмұны. тамақ өнімдерін тоңазыту, мұздату арқылы сақтау әдісін пайдалану. Салқындатылған және мұздатылған тамақ өнімдерін сақтау кезінде төмен температуралы өңдеу процестерінің есебін жүргізу. Тамақ өнімдерін қосымша салқындату, мұздату, мұздату, жібіту және еріту жұмыстарын ұйымдастыру. Криогендік технологияны қолдану.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top